Een hekwerk om je bedrijf houdt ongewenste bezoekers tegen

Een hekwerk om je bedrijf is, zeker op een bedrijventerrein, geen overbodige luxe. Je voorkomt door zo’n hek dat ongewenste bezoekers je terrein betreden. Of het nu gaat om inbrekers of om mensen die een plekje zoeken om te chillen en rommel te maken, je wilt dat jouw bedrijf veilig is. Een hek ziet er niet bepaald uitnodigend uit. En dat is ook precies de bedoeling. Maar het hoeft er ook weer niet lelijk uit te zien. Je kunt kiezen voor een dubbelstaafmat hekwerk. Dit soort hek is, door de kleine gaten in het raster, niet te beklimmen, en het is een stuk steviger dan een gaashek. Een gaashek kan, als mensen écht kwaad in de zin hebben, nog worden doorgeknipt, dat lukt met een dubbelstaafmat hekwerk echt niet.

Bepaal zelf wie er op je terrein komt

Het terrein waarop jouw pand staat compleet en hermetisch afsluiten is, natuurlijk, geen optie. Je wilt zelf naar je pand kunnen en je wilt ook dat klanten en leveranciers gemakkelijk jouw terrein kunnen betreden. Om dit voor elkaar te krijgen heb je toch echt een hekwerk met poort nodig. Nu kan dit gaan om een basic poort die je handmatig open en weer dicht doet. Dat is, zeker wanneer je de poort overdag gewoon open kunt laten, geen enkel probleem. Wil je het hek tussendoor telkens sluiten? Dan is het misschien een beter idee om eens te kijken bij de verschillende draaipoorten die op de site staan. Je kunt dan zelfs kiezen voor een automatisch exemplaar of een draaipoort die, ook van een afstand, elektrisch te bedienen is. Zo hoef je er niet met weer en wind uit om het hek te openen voor iedere collega, bezoeker of leverancier.

Kies je kleur

Een hek kan gezien worden als een flink obstakel en dat is, in veel gevallen, ook precies de bedoeling. Maar dat een hek een functie heeft, wil nog niet zeggen dat het lelijk moet zijn! Je kunt het hek laten poedercoaten in welke RAL-kleur je maar wilt. Vaak hebben bedrijventerreinen hier wel regels voor, het is dus wel slim om daar even naar te vragen. Mag je elke kleur kiezen die je wilt? Zorg er dan voor dat het hek een mooi geheel vormt met je bedrijf of met de bedrijfskleuren. Het ziet er dan direct een stuk representatiever uit.

Aanbevolen Artikelen