Groene koffie, een lekkere start

Ondernemen is bewust ergens voor kiezen, dat is spannend. Groen ondernemen vergroot je mogelijkheden, het voegt een extra uitdaging toe zonder dat het per se om grote investeringen gaat, want het zijn juist vooral de dagelijkse dingen zoals een cafeïneboost die je bedrijf helpen verduurzamen. Groen je dag beginnen doe je met een refurbished koffiezetapparaat dat je niet eens hoeft te kopen. Zo’n koffiezetapparaat huren is een all-in pakket, zonder zorgen en tegen de laagste kosten. Jij blij, want de koffie was nog nooit zo smaakvol en de planeet blij, omdat je footprint met iedere kop koffie kleiner wordt.

Koffie als ecologische inzet

Als groene ondernemer zet je in op duurzame kwaliteit en gebruik je daarom de nieuwste technologieën in combinatie met refurbished apparaten. Zo moet bijvoorbeeld een koffiemachine praktisch zijn, maar wel een goede kwaliteit leveren. Dat iedereen een eigen smaak kan kiezen is belangrijk en betaalbaarheid is een voorwaarde. Met een gehuurd refurbished koffiezetapparaat zet je een stap in de goede richting die perfect past binnen een bedrijfsstrategie. Er is weinig tot geen verspilling en de kwaliteit neemt toe, terwijl de kosten omlaag gaan. 

Circulair ondernemen

Maar denk ook eens aan wat je nog meer kunt bereiken. Zo zijn er bijvoorbeeld biologisch afbreekbare afvalzakken en theezakjes, bamboe roerstaafjes of gerecyclede koffiebekertjes en kan koffiedrab voor van alles hergebruikt worden. Er is veel te ontdekken rondom het eerlijk drinken van allerlei lekkere koffies en de verschillende manieren van koffiezetten. Prefereer je een fresh brew, ga je toch voor de koffiebonen of is instant koffie praktischer, het is er allemaal, ook als refurbished koffiezetapparaat. Blijkt dat huren het best binnen het bedrijf past, dan wordt alles geregeld volgens jouw wensen en heb je er geen omkijken meer naar. Onderhoud en service zitten bij de prijs in.

Lekker werken met een bonus

Even gezellig bijpraten met iedereen, plannen bespreken of gewoon een pauzemomentje pakken in een kantine, die plek in de kantoortuin, of loungeruimte. Een fijne koffiecorner is, waar dan ook, een echte toegevoegde waarde voor iedereen binnen het bedrijf. Kunnen genieten van een pittige koffie met een bite, een volle afdronk of een fluweelzachte beleving hangt af van zorgvuldige samenstellingen van de geselecteerde koffiebonen, fair geteeld. Ontdek de variëteiten en organiseer een heuse koffieproeverij waardoor iedereen zich gewaardeerd voelt. Samen groen ondernemen stimuleert betrokkenheid en komt je bedrijf op meer dan een manier ten goede. 

Aanbevolen Artikelen